29 Νοε 2018

Την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, η συνάντηση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής

Την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, θα γίνει τελικά η  συνάντηση φορέων της Σάμου με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ.  Δημήτρη Βίτσα.

Στη συνάντηση, μέχρι στιγμής, θα συμμετάσχουν το Επιμελητήριο Σάμου, το Εργατικό Κέντρο, η Ένωση Ξενοδόχων, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου, η Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων, η Ένωση Εργαζομένων Νοσοκομείου, ο Ιατρικός Σύλλογος και η  Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών.

Με επιστολή του προς την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, ο δήμαρχος Σάμου, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος  τονίζει την ότι η παρουσία τους στη συνάντηση είναι απαραίτητη, καθώς η συμμετοχή τους «σύμφωνα και με τη δεδηλωμένη επιθυμία όλων των συμμετεχόντων φορέων, λόγω και της θεσμικής τους  θέσης και της τοπικής τους αρμοδιότητας, είναι απολύτως απαραίτητη, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία στον κ. υπουργό ότι στη Σάμο υπάρχει ενιαίο και αρραγές μέτωπο, που απαιτεί άμεσα λύσεις σε αυτό το κρισιμότατο για το νησί μας ζήτημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required