7 Ιαν 2019

Γενέθλια και κοπή βασιλόπιτας από την "Ομόνοια"

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» για τα Γενέθλιά του, που έκλεισε τα 43 χρόνια, και την κοπή της Πίτας του 2019.


Η εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο,  ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τον απολογισμό των δράσεων του 2018 από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αγγελική Βαλεοντή- Δεμερτζή, που ήταν όπως πάντα πλούσιος και ενδιαφέρον.

Συνεχίστηκε με ποιήματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από τις μικρές- μικρές φίλες και με τις απλές, και γεμάτες ειλικρίνεια  ευχές για το νέο έτος των μικρών ηθοποιών.

Ακολούθησαν τρία θεατρικά μονόπρακτα με θέματα σχετικά με τις ημέρες, αλλά και γεμάτα με μηνύματα, για μικρούς και μεγάλους, για την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τη φροντίδα για την ειρήνη σ ΄ ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά οι ιερείς του χωριού, Παπανικόλας και Παπαμανώλης, ευλόγησαν τη Βασιλόπιτα, την οποία γεύτηκαν όσοι παρευρέθηκαν μαζί με το γλυκό σαμιώτικο κρασί και ευχήθηκαν στον Σύλλογο χρόνια πολλά και δραστήρια.

Στα παιδιά  που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μέσα στο 2018 προσφέρθηκαν αναμνηστικά δωράκια.

Φέτος τα παιδιά δέχθηκαν αναμνηστικά δώρα και από την κ. Άννη Ανδρεάδου, δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του ΔΟΠΟΝΑΣ, η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ιερείς Νικόλαος Σπάγος και Μανώλης Αρβανίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Στεφανής Νικόλαος, Τζίχας Κώστας και Άννη Ανδρεάδου, ο τοπικός σύμβουλος Μανώλης Ζαρμπάνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πύργου κα Παπαδάμ Μαρία και το επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» Γεννιάς Χαράλαμπος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required