16 Μαρ 2019

Και το όνομα αυτού... "Ανα.Σ.Α."

Φωτο.: "Σαμιακόν Βήμα"
Με μία πρωτόγνωρη διαδικασία για τα σαμιακά δεδομένα δόθηκε το όνομα του συνδυασμού, με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Ανατολικής Σάμου τον Γιώργο Στάντζο, το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Σάμος», στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων. 




Από την έναρξη της ομιλίας 

Η ονομασία "Ανα.Σ.Α." (Ανανέωση-Συμμετοχή-Ανάπτυξη) δόθηκε με διαδικασία επιλογής-ψηφοφορίας μεταξύ διάφορων τίτλων που αναγράφονταν σε χαρτί που μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους. Η πλειονότητα επέλεξε την Ανα.Σ.Α. που χειροκροτήθηκε όταν ανακοινώθηκε από τον εκτελών χρέη συντονιστή της εκδήλωσης-συγκέντρωσης, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου κ. Γιώργο Κολλάρο.
Οι προς επιλογή τίτλοι-ονομασίες για το "βάπτισμα" του νέου συνδυασμού
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε στις 20:10 με πρόλογο του Γ. Κολλάρου που κάλεσε τον Γιώργο Στάντζο να πάρει τη θέση του στο πόντιουμ. Με συναισθηματική φόρτιση η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου που χειροκροτήθηκε επανειλημμένα σε διαφορετικά σημεία. Η ομιλία του, φτάνοντας στο τέλος της, περιείχε την ιστορική φράση του Νίκου Καζαντζάκη «Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει», και έκλεισε καταχειροκροτούμενος με τα λόγια:«Σας καλώ να προχωρήσουμε όλοι μαζί στη νέα αυτή πρόκληση». Σύντομα αναμλενεται να ξεκινήσει η γνωστοποίηση των ονομάτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και η ανακοίνωση του προγράμματος θέσεων και αρχών του συνδυασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, και το ΚΙΝ.ΑΛ., χαιρετίζει θετικά την υποψηφιότητα Στάντζου για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Άποψη της αίθουσας

Από το τέλος της εκδήλωσης (Φωτο.: "Σαμιακόν Βήμα")





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required