15 Μαρ 2019

Στο συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» οι Βασίλης Πανουράκης και Βασιλεία Αμυρσώνη

Τη συμμετοχή των Βασίλη Πανουράκη και Βασιλείας Αρμυρσώνη στο συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο», ανακοίνωσε, μέσω της σελίδας του στο facebook, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστας Μουτζούρης.


"Ο συνδυασμός μας, «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Βασίλη Πανουράκη, εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου. Πιστεύουμε ότι η περιφέρεια χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Βασίλη, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση της Σάμου και που μάχονται αταλάντευτα χωρίς να υποκύπτουν σε δελεαστικά ανταλλάγματα και σε πιέσεις που θυμίζουν άλλες εποχές . Μόνο με ανθρώπους Αδέκαστους και Ιδεολόγους, πέρα από κομματικές γραμμές, θα μπορέσει το Βόρειο Αιγαίο να κάνει πραγματικότητα την ανάπτυξη. «Άλμα Ανάτασης» στο ήθος! «Άλμα Ανάπτυξης» στην περιφέρεια!  Αυτά επιδιώκουμε και για αυτά δεσμευόμαστε!», αναφέρει ο κ. Μουτζούρης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της κας Αμυρσώνης αναφέρει: «Ο συνδυασμός μας, εστιάζει και πάλι στη Γυναίκα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο της Βασιλείας Αμυρσώνη.  Πρόκειται για μια νέα και δραστήρια επιχειρηματία που τιμά και ομορφαίνει όχι μόνο το νησί της,τη Σάμο, αλλά και όλη την Ελλάδα!  Η Βασιλεία με τη συμμετοχή της  στη πρωτοποριακή για την Ελλάδα οικογενειακή επιχείρηση καλλιέργειας ορχιδέας και το έμπρακτο ενδιαφέρον για το νησί της, έκανε πρώτη το «Άλμα Ανάπτυξης» στην Ανθοκομία".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required