30 Απρ 2019

Στην Κύπρο ο δήμος Σάμου

Στην έκθεση « Ταξίδι 2019» που διοργανώνεται φέτος για 22η συνεχή χρονιά, συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο δήμος Σάμου, στοχεύοντας να προβάλλει το νησί μας ως έναν προορισμό με ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαΐου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και θα διαρκέσει έως και τις 5 Μαΐου.

Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου - ACTA, σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών DisplayArtPlc.

Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση για τους προορισμούς που συμμετέχουν, ενώ μεταξύ των εκθετών είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, ταξιδιωτικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα, ενώ σε μεγάλο αριθμό ανέρχονται και οι διεθνείς συμμετοχές.

Το Σάββατο 4 Μάιου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παρουσίαση του νησιού μας, του σαμιώτικου κρασιού και των τοπικών προϊόντων, ενώπιον των αρχών του τόπου, των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των ασχολούμενων με τον τουρισμό σε διεθνές επίπεδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required