8 Απρ 2019

Δύο νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό "Εμείς για το Αιγαίο"

Δύο  νέες υποψηφιότητες για τις περιφερειακές ενότητες Σάμου και Ικαρίας, ανακοίνωσε σήμερα η επικεφαλής του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, ο κ. Δημήτρης Καζόγλου. Συνταξιούχος. Γεννήθηκε το 1949 στη Σάμο. Ζει και έχει δραστηριοποιηθεί ως επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού στο Κοκκάρι της Σάμου. Για περισσότερα από 25 χρόνια εκλεγμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, εκ των οποίων τέσσερα χρόνια ήταν αντιπρόεδρος στην τότε Κοινότητα Κοκκαρίου, οκτώ χρόνια δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Καποδιστριακού Δημοτικού Διαμερίσματος Κοκκαρίου, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Καλλικρατικού Δημοτικού Διαμερίσματος Κοκκαρίου. Είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σάμου.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας η κα Σταματούλα Τσιαντή- Πορή. Συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1957 στις Ράχες Ικαρίας. Ζει και δραστηριοποιείται στον Εύδηλο. Είναι τοπικός σύμβουλος της Δ.Ε. Ευδήλου. Είναι γραμματέας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΥΤΕΜΑ». Έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στον τομέα του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία σε σαμιακά και αθηναϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required