11 Απρ 2019

Βίτσας ή... καναπές;

Σήμερα οι Σαμιώτες έχουν μία και μοναδική ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν «αυτοπροσώπως» στον υπαίτιο -για τα χάλια μας- υπουργό. Αυτή τη φορά ο κ. Βίτσας δεν κάθεται στην αναπαυτική καρέκλα του στην Αθήνα για να αγνοεί ή να δυσφημεί από ασφαλή απόσταση τις διαμαρτυρίες των Σαμιωτών. Είναι εδώ, είναι δίπλα μας και θα ακούσει τη φωνή μας ακόμα και αν δεν θέλει.

Μένει να δούμε, όμως, πόσοι τελικά από όλους όσους καθημερινά διαμαρτύρονται στα πηγαδάκια ή «φωνασκούν» στο Facebook θα μαζευτούν στην πλατεία Πυθαγόρα σήμερα στις 6 μ.μ. ή θα προτιμήσουν με διάφορες δικαιολογίες, για άλλη μια φορά, τον καναπέ τους. Θα συγκεντρωθούν να βροντοφωνάξουν έξω από τα παράθυρα του υπουργού ή θα κάνουν «επανάσταση» στα πληκτρολόγια πριν πάνε για ύπνο;

Ο κ. Βίτσας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους ντόπιους, μισθώνει χώρους και στήνει νέα hot spot χωρίς τη συγκατάθεση κανενός αιρετού του νησιού μας. Σήμερα θα δούμε πόσοι τελικά απλοί συμπολίτες μας, αλλά και ποιοι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της λαού της Σάμου, έχουν την όρεξη και το θάρρος να του πουν πρόσωπο με πρόσωπο ότι διαφωνούν με τα σχέδιά του.

Δυστυχώς, αλλαγές από την άνεση του σπιτιού μας δεν γίνονται, ούτε μπορούμε πάντα να ζητάμε από κάποιους άλλους να μπαίνουν μπροστά και να μας κρύβουν. Όποιος δεν διεκδικεί, εν ανάγκη και στο δρόμο και δεν βγαίνει από την κρυψώνα του, μόνο χαμένος θα είναι στο τέλος. Άλλοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του. Μένει να δούμε πόσοι το έχουν καταλάβει αυτό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required