1 Απρ 2019

Επισκέφτηκε τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και της αντιπεριφέρειας

Ενημερωτικές συναντήσεις με τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Σάμου κ. Γιάννη Καραγιαννίδη και με τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου κ. Γιώργο Βασιλείου είχε την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος δήμαρχος ανατολικής Σάμου, κ. Νίκος Ζάχαρης.

Στις συναντήσεις  παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα έργα που εκτελούνται και που προγραμματίζονται να γίνουν καθώς και οι μελέτες που είναι έτοιμες ή εκπονούνται, στη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου ανατολικής Σάμου.

Αντίστοιχη συνάντηση και ενημέρωση έγινε και με στελέχη της Υπηρεσίας Δόμησης του δήμου.

Στις παραπάνω συναντήσεις εξετάστηκαν και τα προβλήματα που θα προκύψουν από τη διάσπαση του ενιαίου δήμου Σάμου και η αγωνία στελέχωσης με μηχανικούς των υπηρεσιών στους δύο νέους δήμους (Τεχνικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δόμησης) με το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό του δήμου σε μηχανικούς.

"Ενημερωτικές συναντήσεις εργασίας θα επακολουθήσουν και με στελέχη όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Σάμου, ώστε να έχουμε αναλυτική και σωστή πληροφόρηση για όλα τα προβλήματα του Δήμου Σάμου", αναφέρει η παράταξη.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required