13 Απρ 2019

"Συμπαράταξη Πολιτών" - Ουραγός η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην τουριστική ανάπτυξη.

Για ανυπαρξία της διοίκησης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στη χάραξη τουριστικής πολιτικής,  κάνει λόγο η παράταξη "Συμπαράταξη Πολιτών Βoρείου Αιγαίου", παραθέτοντας παράλληλα τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

Η παράταξη αναφέρει πως «όπως αποδεικνύουν τα σχετικά στοιχεία , της Τράπεζας της Ελλάδας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατατάσσεται μόλις προτελευταία μεταξύ των 13 περιφερειών της χώρας , τόσο σε αριθμό επισκεπτών/διανυκτερεύσεων, όσο και στο κεφαλαιώδες ζήτημα του τουριστικού εισοδήματος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τουριστικό εισόδημα στο σύνολο των νησιών, ήταν μόλις στα 164, 2 εκ. ευρώ, όταν το αντίστοιχο νούμερο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπερβαίνει τα 4 δις 414 εκ ευρώ.

Μετά από τα χαμηλά ποσοστά απορρόφησης του ΕΣΠΑ και την κατρακύλα στη κατάταξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μεταξύ των ελληνικών περιφερειών, μια ακόμη "επιτυχία" της αποτελεσματικής διακυβέρνησης της κας Καλογήρου. Τα στοιχεία αυτά, πιστοποιούν την ανυπαρξία της απερχόμενης διοίκησης της Π.Β.Α στη χάραξη τουριστικής πολιτικής. Καθήκον μας είναι να ανατρέψουμε αυτά τα νούμερα και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους  τη μοναδική παράταξη που έχει όραμα, σχέδιο και τη γνώση να το επιτύχει».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required