13 Μαΐ 2019

Τίμησαν τη γιορτή της μητέρας στον Παγώνδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Η Ομόνοια» για τη Γιορτή της Μητέρας.

Η εκδήλωση έγινε σε καφενείο της ανοιξιάτικης πλατείας του Παγώνδα, όπου τα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς, στα κείμενά τους, περιέγραψαν με διάφορους τρόπους, την αγάπη τους για τη μαμά τους. Όλα μαζί, σαν ομάδα μίλησαν, για την απέραντη αγάπη της, τον αγώνα για την πρόοδό τους, τις θυσίες της όπου χρειαστούν, αναφέρθηκαν στις κάθε λογής σκανταλιές και συγκρούσεις που συγχωράει η μάνα με μια αγκαλιά. Καταχειροκροτήθηκαν από όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους που παραβρέθηκαν.

Μια καρτούλα με ευχές για τη μάνα μοιράστηκε, όπως κάθε χρόνο, σε όλες τις μάνες, αλλά και σ ΄ αυτές που θα γίνουν στο μέλλον και προσφέρθηκαν γλυκά και αλμυρά κεράσματα, από το Διοικητικό Συμβούλιο και από τα μέλη της "Ομόνοιας".

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τρισάγιο στο Μνημείο της Μάνας από τους ιερείς του Παγώνδα και ακολούθησαν ποιήματα για τη μητέρα από τα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς, που δύο από τους τιμώμενους, Ευτύχιος και Γραμματική Βαλεοντή, ήταν οι πρώτοι υποστηρικτές της.

Επίσης, διαβάστηκαν κείμενα, γραμμένα από τα παιδιά των Μανάδων που τιμήθηκαν, τα οποία και συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους. Μια αναμνηστική κάρτα και κεράσματα έκλεισαν την εκδήλωση.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required