27 Μαΐ 2019

Δήλωση του Κώστα Τζίχα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα των εκλογών σχολιάζει ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση ανατολικής Σάμου», κ. Κώστας Τζίχας, ο οποίος ευχαριστεί όσους ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και προσθέτει πως ο συσχετισμός, που με την ψήφο των συνδημοτών μας διαμορφώθηκε, είναι αρνητικός και επικίνδυνος για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας.

Η δήλωση του κ. Τζίχα αναλυτικά:

"Ευχαριστούμε τις δεκάδες λαϊκών αγωνιστών που πήραν μέρος θαρρετά και έδωσαν τη μάχη μέσα από τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο και στις Κοινότητες. Τους συντρόφους και φίλους που πάλεψαν με αυταπάρνηση για να φτάσουν οι θέσεις μας σε όλο το λαό.

Ευχαριστούμε και σφίγγουμε το χέρι σε όλους τους συνδημότες μας που άντεξαν στις πολυποίκιλες πιέσεις και εκβιασμούς, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της πραγματικής ελπίδας για μια άλλη, φιλολαϊκή πορεία στο δήμο Ανατολικής Σάμου.

Το τελικό αποτέλεσμα θα αποτιμηθεί μέσα από συλλογικές διαδικασίες και θα βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Δυστυχώς, όμως, ο συσχετισμός που με την ψήφο των συνδημοτών μας διαμορφώθηκε, είναι αρνητικός και επικίνδυνος για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας, γεγονός που θα κληθούμε όλοι να το πληρώσουμε.

Εμείς πάντα από θέση αρχών και όχι με το «κατά που φυσάει ο άνεμος», θα βρισκόμαστε σταθερά και με συνέπεια στην πρώτη γραμμή :

· Της αντίστασης στην αντιδραστική πολιτική που θα εφαρμοστεί.

· Της διεκδίκησης μέτρων ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων.

· Της οργάνωσης των αγώνων για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των λαϊκών στρωμάτων.

Στη επαναληπτική εκλογική διαδικασία, ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση, ψηφίζουμε λευκό ή άκυρο".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required