9 Μαΐ 2019

Ευχαριστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας για τα πασχαλινά δέματα αγάπης

Όσους στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της μητρόπολης κατά την περίοδο του Πάσχα ευχαριστεί η Μητρόπολη Σάμου.

«Είναι γνωστό το επιτελούμενο πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της ακριτικής Μητροπόλεως μας σε εντόπιους και ξένους συνανθρώπους μας  τους οποίους στήριξε και στηρίζει  το κοινωνικό παντοπωλείο  της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Η Αγάπη». Περισσότερες  από 350 εγγεγραμμένες άπορες οικογένειες δέχθηκαν την αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας, με διανομή τροφίμων  και  ιματισμού, οικονομική ενίσχυση  αδελφών μας με έντονα προβλήματα   φτώχιας και ανεργίας, με εξόφληση λογαριασμών  και  άλλες ανάγκες άπορων οικογενειών και φοιτητών», αναφέρει η Μητρόπολη Σάμου.

Με σχετική ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά της , καθώς και  όσους στέκονται κοντά στην τοπική εκκλησία, που σέβονται και ενισχύουν το έργο της.

Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου ευχαριστεί, επίσης, τη Συνένωση εφοπλιστών που μηνιαίως στηρίζουν με τρόφιμα 58 πολύτεκνες οικογένειες  σε Σάμο , Ικαρία και Φούρνους, τη Σαμιακή Αρωγή του Δήμου Σάμου και τον πρόεδρο κ. Κυριάκο  Πατσίδη , την 79 ΑΔΤΕ, τον Σύλλογο Σαμίων Πατρών, την Magic Mission, το « όλοι μαζί μπορούμε».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required