13 Μαΐ 2019

Περιόδευσαν στους Μυτιληνιούς, στον Πύργο και στην πόλη της Σάμου

Περιοδεία στον εμπορικό δρόμο και γενικότερα στην αγορά της πόλης της Σάμου, πραγματοποίησε το Σάββατο η Λαϊκή Συσπείρωση ανατολικής Σάμου. Με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Τζίχα, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μοίρασαν το προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές και των συνδυασμών στον δήμο και την Περιφέρεια και συνομίλησαν με επαγγελματίες, αλλά και διερχόμενους δημότες.

«Κοινός τόπος και παραδοχή όλων των δημοτών ήταν ότι τα στελέχη και οι υποψήφιοι του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι αναγνωρίσιμοι αγωνιστές που βρίσκονται καθημερινά στον δρόμο και όχι μόνο την προεκλογική περίοδο, ενώ πολλοί δήλωναν ανοιχτά τη στήριξή τους», αναφέρει ο συνδυασμός, και σημειώνει πως στα σημαντικά της περιοδείας ήταν οι συναντήσεις με νέους και νέες,  στους οποίους μοιράζονταν το καλαίσθητο και εύστοχο φυλλάδιο της ΚΝΕ με γενικό τίτλο «Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά».

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Αλετράς, Ρίτα Καρβούνη, Γιάννης Μούρτζης. Μανώλης Παχυμανώλης, , ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Καρβούνης, οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι Αγγελική Κρητικού και Κώστας Παπαδόπουλος (Σαμίων), Σοφία Παπανικολάου (Παλαιοκάστρου), Πέτρος Σοφιανός (Πυθαγορείου) και αρκετά μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Κώστας Τζίχας μίλησε σε συγκέντρωση στον Πύργο που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση της περιοχής και οι υποψήφιοι για το Δήμο και την Κοινότητα Πύργου, στην οποία "μετέφεραν το μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, για να έχει ο λαός αποκούμπι και στέρεο μετερίζι την επόμενη μέρα όταν όλοι οι άλλοι θα βρεθούν ,όπως κάνουν πάντα απέναντί του",  όπως χαρακτηριστικά τόνισε.  Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη Κοινότητα Πύργου παρουσίασε ο πρόεδρος του χωριού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Κονταξής. Πρόκειται με αλφαβητική σειρά για τους: Δεσποίνη Νίκο αγρότη, Καλατζή Παύλο ιδιωτικό υπάλληλο, Λουίζου Γραμματική συνταξιούχο, Παλαιγεωργίου Ιωάννα αγρότισσα και Τσακουμάκη Γιάννη συνταξιούχο ναυτικό. 

Παρών, επίσης, ήταν και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από το χωριό Γιώργος Λάφης. Βασικά ζητήματα που βρέθηκαν στο κέντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν τα προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης, της αγροτικής οδοποιίας και τα αντιπυρικής προστασίας. «Τα ζητήματα αυτά – υπογράμμισε ο Κώστας Τζίχας – θα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της Λαϊκής Συσπείρωσης ως δημοτική αρχή, όπως προτεραιότητές μας ήταν όλη την τρέχουσα θητεία μας ως αντιπολίτευση και για τα οποία έχουμε καταθέσει πολλές ερωτήσεις και προτάσεις, χωρίς δυστυχώς να γίνουν δεκτές από τη δημοτική αρχή».

Την Παρασκευή το απόγευμα έγινε περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου, κ. Κώστα Τζίχα, στους Μυτιληνιούς. Το κλιμάκιο των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης που απαρτίζονταν από τους Νίκο Φτυνογιάννη, Άλκη Πόθο,  Μέρυλιν Ευσταθίου και Πέτρο Σοφιανό υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους και Γεωργία Φτυνογιάννη υποψήφια δημοτική σύμβουλο, έγινε παντού δεκτό με χαρά από τους κατοίκους του χωριού που αναγνωρίζουν στο ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση ότι έχουν σταθεί δίπλα στα προβλήματά τους με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Ολοήμερη περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Τζίχα και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, Άννας Κατσικοπούλου, Γιάννη Μούρτζη, Μαρίας Χατζηανδρέου και των υποψηφίων Κοινοτικών συμβούλων Κώστα Παπαδόπουλου  και Παύλου Παπανικολάου, έγινε την Κυριακή 12-5 στα χωριά Μανωλάτες, Άμπελο, Σταυρινήδες, Άγιο Κωνσταντίνο και Βουρλιώτες.

Το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συζήτησε με πολλούς κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οποία επανειλημμένα έχει φέρει στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική ομάδα της παράταξης. Όπως υπογράμμισε ο Κώστας Τζίχας, «για μας δεν είναι αυτοσκοπός και μέσο προβολής οι επισκέψεις στα χωριά. Εμείς δεν καταγράφουμε απλώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες, για να τα χρησιμοποιήσουμε σε προεκλογικά φυλλάδια. Καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις και επιμένουμε για τη λύση τους. Δεν είναι τυχαίο – συνέχισε – ότι στην τρέχουσα περίοδο του δημοτικού συμβουλίου, οι Ερωτήσεις, Επερωτήσεις, Προτάσεις και Εισηγήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, ξεπερνούν πλέον τις 100. Φυσικά πολύ πιο κοντά στους κατοίκους και πολύ πιο αποτελεσματικοί θα είμαστε ως δημοτική αρχή. Γι’ αυτό καλούμε το λαό και τη νεολαία του δήμου μας να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις 26 Μάη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required