9 Ιουν 2019

Η εκδρομή του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Παγώνδα "Η Ομόνοια"

Η εκδρομή του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Η Ομόνοια», το Σάββατο 8 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Φέτος οι εκπλήξεις του καιρού του Μαΐου και οι εκλογές, δεν άφησαν τα μέλη του συλλόγου να πραγματοποιήσουν να την εκδρομή της Άνοιξης. Έτσι αυτή έγινε στην αρχή του καλοκαιριού και είχε μαζί της μια ομάδα από τους μεγαλύτερους αυτή τη στιγμή δημοσιογράφους της εφημερίδας "Παιδική Φωλιά".





Η πρώτη στάση του φετινού προγράμματος ήταν οι Κουμαραδαίοι, για καφεδάκι στο «Πανόραμα» με θέα όλο τον κάμπο.
Εκεί τα παιδιά της "Παιδικής Φωλιάς" είχαν την ευκαιρία να παίξουν στον παιδότοπο του «Πανοράματος».
Η επόμενη στάση ήταν στο Μοναστήρι του Αη Λιά στα Κονταίικα.
Εκεί ο π. Παντελεήμων τους ενημέρωσε για την ιστορία του Μοναστηριού την προσφορά του και τις δυσκολίες του. Στο τέλος οι κυρίες πρόσφεραν κεράσματα στην ειδική αίθουσα του Μοναστηριού. Τα παιδιά της "Παιδικής Φωλιάς" υποσχέθηκαν το επόμενο τεύχος της να φτάσει μέχρι το Μοναστήρι.



Κατεβαίνοντας από το Μοναστήρι, επόμενος προορισμός ήτσαν το Καρλόβασι. Σ΄ αυτό οι μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία για μια βόλτα, για ειδικές συναντήσεις και για ψώνια. Οι μικροί, για παιχνίδι στην παιδική χαρά, στην πλατεία και το σιντριβάνι της. Εκεί είχαν και την ευκαιρία μιας ιδιαίτερης γνωριμίας, με μια φοιτήτρια της Σχολής των Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στο λιμάνι τους περίμενε ένα περιποιημένο γεύμα στο εστιατόριο «Ες Αεί».
Η τελευταία στάση στο Κοκκάρι, για απογευματινό καφεδάκι και αναψυκτικό, και στη συνέχεια το τέλος της εκδρομής, με την επιστροφή τους στο Ηραίον και τον Παγώνδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required