23 Ιουλ 2019

Τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Δ.Σ. στον Ροταριανό Όμιλο Σάμος

Πανηγυρική συνεστίαση πραγματοποίησε χτες ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος, στην οποία έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ., κ. Θεόδωρος Πανάγος, ο οποίος πραγματοποίησε και την επίσημη επίσκεψη του στον Όμιλο, ο Δήμαρχος Σάμου Χριστόδουλος Σεβαστάκης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλειος Πανουράκης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γεώργιος Στάντζος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο Υπολιμενάρχης Σάμου Αντώνιος Ραπατζήκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Κωνσταντίνος Φράγκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Κολλάρος, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Κεφαλάρι Δημήτριος Δημητρίου, ο προ. Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βέροια Αθανάσιος Παπαναστασόπουλος, συγγενείς των μελών και φίλοι του Ομίλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διοικητής, κ.Θεόδωρος Πανάγος, απένειμε τρία βραβεία εκ των οποίων τα δύο αφορούσαν τον Όμιλο και το ένα τον Ιδρυτικό Πρόεδρο του Ομίλου, κ. Ευγένιο Χαρδαβέλλα.

Αναλυτικότερα, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος έλαβε το Βραβείο Κοινοτικής Δράσης και το Βραβείο Επαγγελματικής Δράσης, ενώ ο Ιδρυτικός Πρόεδρος έλαβε το DISTRICT SERVICE AWARD για τις εξέχουσες υπηρεσίες του και την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Ροταριανό Ίδρυμα.

Εν συνεχεία, βάσει του Ροταριανού Πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του Δ.Σ. του Ομίλου του οποίου η νέα σύνθεση είναι η εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής

Προ.Πρόεδρος: Ευγένιος Χαρδαβέλλας

Αντιπρόεδρος: Μάριος Μπακόπουλος

Εψηφισμένος Πρόεδρος 2020-21: Νικόλαος Βακάκης

Γ.Γραμματέας: Ευαγγελία Τηνιακού

Ταμίας: Γεώργιος Καραδήμος

Κοσμήτωρ: Αγλαΐα Κυριαζή

Μέλος: Εμμανουήλ Αποστόλου

Μέλος: Εμμανουήλ Ισιδώρου

Ακολούθησε ομιλία του Διοικητού αναφορικά με το τι είναι Ρόταρυ και ποιες οι δράσεις του στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Τέλος, η βραδιά έκλεισε με την απονομή τιμητικών διπλωμάτων, σε όλα τα μέλη, για την προσφορά τους στο ανθρωπιστικό έργο του Ομίλου, από τον πρόεδρο, κ. Δημήτριο Κυριαζή.   








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required