10 Ιουλ 2019

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της εκπαιδευτικού Νίκης Μιχαλούδη

Συλλυπητήρια μηνύματα, για την απώλεια της εκπαιδευτικού Νίκης Μιχαλούδη που "έφυγε" από κοντά μας τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, εξέδωσαν οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Σάμου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Σάμου την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, στις 6 μ.μ.









ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου θρηνεί από σήμερα το πρωί, 8 Ιουλίου 2019, για τον πρόωρο χαμό της εκλεκτής εκπαιδευτικού, συναδέλφου και Διευθύντριας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σάμου, κας Ελπινίκης Μιχαλούδη, κλ. ΠΕ80, η οποία ήταν πάντα πρόθυμη να συνδράμει τον οποιονδήποτε χρειαζόταν τη βοήθειά της.
Οι συνάδελφοι της ΔΙΔΕ Σάμου δεν μπορούν να βρουν λόγια κατάλληλα παρηγοριάς για την οικογένειά της και απλά εκφράζουμε θερμά από καρδιάς συλλυπητήρια, στον σύζυγό της Διευθυντή της Β/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου κ. Ταμπαχανιώτη Δημήτριο, κλ. ΠΕ80.
Πάντα θα θυμόμαστε και θα μνημονεύουμε το σεμνό και άδολο χαμόγελο της κας Μιχαλούδη, χαμόγελο ανιδιοτελούς προσφοράς. Το κενό που μας αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο και οι σκέψεις μας θα την συντροφεύουν πάντα.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Σάμου την Τετάρτη 10/07/2019 και ώρα 6 μ.μ.

Η Ανα/ρια Δ/ντρια ΔΔΕ Σάμου
Δήμητρα Πρασσά
Προϊσταμένη Εκπ/κων Θεμάτων


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ


Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το γεγονός του θανάτου της αγαπημένης εκπαιδευτικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, Νίκης Μιχαλούδη.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης και ιδιαίτερα στο σύζυγό της, κ. Δημήτρη Ταμπαχανιώτη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.



Η Δ/ΝΤΡΙΑ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΑΜΟΥ

                                                                                                                                                                  
Αλεξάνδρα Εμμανουηλίδου



Η ΕΛΜΕ Σάμου αποχαιρετά την συνάδελφο Ελπινίκη Μιχαλούδη
Η εκπαιδευτική κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου είναι φτωχότερη μετά την πρόωρη απώλεια της συναδέλφου και Διευθύντριας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σάμου Ελπινίκης Μιχαλούδη.
Οι συνάδελφοι θα τη θυμούνται πάντα για το ήθος, την ευγένεια και την ατέρμονη προσφορά της στο Δημόσιο Σχολείο.
Οι μαθητές της θα έχουν χαραγμένη πάντα στο μυαλό και την ψυχή τους την ευγενική παρουσία της ΄΄κυρίας Νίκης ΄΄ που πάντα νοιάζονταν και αγωνιούσε για τον καθένα χωριστά.
Καλό σου ταξίδι Ελπινίκη.
Αντί για στεφάνι η ΕΛΜΕ Σάμου θα προσφέρει  χρηματικό ποσό στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»


ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required