31 Ιουλ 2019

Ο Σύλλογος "Η Ομόνοια" και η "Γιορτή του Πατέρα" στον Παγώνδα

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η Ομόνοια» με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε την εκδήλωση «Γιορτή του Πατέρα», που έκλεισε τα 42 της χρόνια, την Κυριακή, 28 Ιουλίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε όπως πάντα από το Πολιτιστικό Κέντρο, όπου τα παιδιά που κυριαρχούν σ΄ αυτή την εκδήλωση παρουσίασαν τα θεατρικά τους μετά από πολλές καλοκαιρινές πρόβες.








Μίλησαν πριν απ΄ όλα με λόγια γλυκά, αθώα και ειλικρινή για τον πατέρα και του έδωσαν τις ευχές τους. Είπαν όμως και τις σκέψεις τους, για ένα μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας, αυτός της «Ρύπανσης της Γης μας» και τις ευθύνες όλων μας. Παρουσιάστηκαν δύο μονόπρακτα:
Ο Καραγκιόζης, ο πατέρας και η Ρύπανση της Γης.
«Ο Ρομπέν των θαλασσών και των αιθέρων» (Ένα από τα Ανάποδα Παραμύθια του Δημήτρη Ποταμίτη).

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία, όπου η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή ευχαρίστησε:
Το Δήμο και την Αντιπεριφέρεια, για τη στήριξη της έκδοσης της εφημεριδούλας «Παιδική Φωλιά» και των άλλων εκδηλώσεων του Συλλόγου μέσα στο 2019.
Τον Πρόεδρο, το Τοπικό Συμβούλιο και όλους τους άλλους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.






Τις δύο χορευτικές ομάδες, που τίμησαν την εκδήλωση παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς. Ακολούθησαν τα χορευτικά του Χορευτικού Ομίλου «Χορ.Ο.Σ», με υπεύθυνο τον κ. Ευαγγέλου Ευθύμιο, και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ωκυρρόη η Σαμία», με υπεύθυνη την κ. Ελένη Παντελούκα.

Στη συνέχεια η ορχήστρα με τους Λιάπη Γιώργο, μπουζούκι και κιθάρα, Τάσσο Τσερέ, μπουζούκι και Μένιο Βαλασάκη αρμόνιο, χάρισε διασκέδαση με τραγούδια και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.







  
Από τους καλεσμένους, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τοπικός σύμβουλος κ. Μανώλης Ζαρμπάνης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παγώνδα κ. Μιλτιάδης Καραμανώλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ιστορικού Μουσείου Παγώνδα κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ο πρώην διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιάννης Αξιώτης, ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου «Ο ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ» κ. Σπυρόπουλος Γιώργος και ο κ. Γεννιάς Μπάμπης από το Κέντρο Πρόληψης «Φάρος».

Ακόμη τίμησε την εκδήλωση ο πρόξενος της Γερμανίας στη Σάμο Μηλιώτης Γιώργος, ο οποίος κατάγεται από τον Παγώνδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required