27 Ιουλ 2019

Στην Καρσίγιακα ο δήμος Σάμου

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετέχουν στη συνάντηση Δήμων και φορέων τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην περιοχή Karsiyaka της Τουρκίας, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των νησιών Λέσβου, Χίου, Σάμου και του τουρκικού Δήμου.

Σκοπός της συνάντησης είναι η από κοινού διοργάνωση και συμμετοχή των εν λόγω Δήμων στο ”Karsiyaka and North Aegean Islands Festival” που αποτελεί φεστιβάλ προβολής τοπικών προϊόντων και γαστρονομικού τουρισμού για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας.

Το φεστιβάλ προγραμματίζεται στο τέλος Οκτωβρίου στην περιοχή Karsiyaka και θα δώσει την ευκαιρία προβολής και προώθησης της γαστρονομικής κουλτούρας. Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες αφορά την ενδελεχή ενημέρωση του Δήμου και τη συμβολή του στην διοργάνωση αυτή.

«Η γείτονα χώρα αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης για όλο και μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και η προώθηση της Σάμου σε μία μεγάλη τουριστική αγορά είναι μείζονος σημασίας», αναφέρει ο δήμος Σάμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required