4 Ιουλ 2019

Επισκέψεις σε υπηρεσίες και Νοσοκομείο Σάμου από τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Νίκο Στεφανή


Με στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου
Επισκέψεις σε υπηρεσίες αλλά και στο Νοσοκομείο Σάμου πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου της Ν.Δ. Νίκος Στεφανής. Ο ίδιος περιγράφει τις πρόσφατες επισκέψεις και επαφές που είχε με στελέχη όπου άκουσε και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.





Συνομιλώντας με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Κων/νο Φράγκο

"Τις τελευταίες ημέρες επισκέπτομαι υπηρεσίες του νησιού μας με σκοπό να ενημερωθώ διεξοδικά σε θέματα για τα οποία χρειάζονται άμεσες λύσεις από την επόμενη κιόλας ημέρα που θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου τα προβλήματα επικεντρώθηκαν στην έλλειψη μόνιμου προσωπικού κάτι που θα πρέπει να λυθεί άμεσα, γιατί οι πολίτες θέλουν και το δικαιούνται να έχουν υπηρεσίες ασφάλειας για να μπορούν να είναι σίγουροι ότι η πρόληψη και η καταστολή είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους κατοίκους των νησιών μας.

Συνάντηση με την πρόεδρο Μαρία Μαυρίδου και στελέχη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ενημερώθηκα από την διοίκηση ότι και εκεί η έλλειψη προσωπικού σε συνάρτηση με τις αυξημένες ανάγκες λόγω του μεταναστευτικού – προσφυγικού δημιουργούν προβλήματα στην σωστή λειτουργία του νοσοκομείου. Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα το οποίο ήταν γνωστό, είναι η έλλειψη παιδιάτρων αλλά και άλλων ειδικοτήτων.

Πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι να υπάρξει άμεσα η κάλυψη όλων των αναγκών τόσο στα σώματα ασφαλείας αλλά και στα θέματα υγείας, διότι στα νησιά μας αξίζει μία καλύτερη τύχη."


Στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required