24 Ιουλ 2019

Στη Σάμο για μία εβδομάδα κυπριακή αποστολή για την τουριστική προβολή του νησιού μας στην Κύπρο

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού, υποδέχονται στις 2 Αυγούστου αποστολή από την Κύπρο που περιλαμβάνει εκπροσώπους τύπου και τον Διευθυντή του γραφείου ΕΟΤ Κύπρου, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάδειξη της Σάμου ως ενός από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

«Δεδομένου ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό αναπτυξιακό πυλώνα του νησιού μας για αυτό οι δράσεις του Δήμου είναι συνεχείς και συντεταγμένες. Η παρουσία της Σάμου στην έκθεση «Ταξίδι» για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές και η διοργάνωση εκδήλωσης ειδικής προβολής της Σάμου ως τουριστικού προορισμού στην πρεσβευτική κατοικία, οδήγησε σε σημαντικότατη αύξηση της επισκεψιμότητας των Κύπριων τουριστών», αναφέρει ο δήμος Σάμου.

Η επίσκεψη της κυπριακής αντιπροσωπείας περιλαμβάνει περιήγηση σε όλο το νησί και παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων του τόπου με σκοπό την περαιτέρω τουριστική προβολή και προώθηση της Σάμου και την ανάδειξή της ως τουριστικού προορισμού υψηλής αξίας με το μεγάλο αποθετήριο πολιτισμού, περιβάλλοντος και ιστορίας που διαθέτει.

Να σημειωθεί πως η αποστολή θα αφιχθεί το νησί στις 2 Αυγούστου και θα παραμείνει για μία εβδομάδα με σκοπό τη γνωριμία του με τις ομορφιές του νησιού μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required