10 Αυγ 2019

Σάββατο 17 Αυγούστου - Δοκιμάστε κρασί Σάμου και τυρί Νάξου

To Σάββατο 17 Αυγούστου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “WE MAKE THE CITY” που διοργανώνει ο Δήμος Σάμου στην παραλιακή λεωφόρο και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (ώρα 21:30), θα υλοποιηθεί θεματικό event με τίτλο «Summer Wine». Η συγκεκριμένη εκδήλωση περιλαμβάνει μια εξαιρετική διασύνδεση προϊόντων με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ): · Τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (ΕΟΣ Σάμου · Τα τυριά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (ΕΑΣ Νάξου).


Το διαδραστικό αυτό event διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος «Mediterranean Cheese & Wine» και θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των κρασιών και της γραβιέρας από εκπροσώπους των Συνεταιρισμών με ενδελεχείς αναφορές από τον sommelier Άρη Σκλαβενίτη καθώς και cooking show από τον chef Βαγγέλη Μπιλιμπά.

Παράλληλα με τις παρουσιάσεις, θα πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές των οίνων και των τυριών στο χώρο του ειδικά διαμορφωμένου περίπτερου. Στους παρευρισκόμενους θα προσφέρονται εδέσματα με τυρί Νάξου και τα σαμιώτικα κρασιά του ΕΟΣΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required