6 Αυγ 2019

Περιπλέκεται η υπόθεση με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία


Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν χθες το πρωί, λίγο μετά τις 10π.μ., με τον Κύπριο σύντροφό της να μιλά μαζί της για τελευταία φορά στις 9:30 π.μ. Σύμφωνα με τον ίδιο η Νάταλι Κρίστοφερ του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο και θα αργούσε λίγο να επιστρέψει. Αυτό κάνει εντύπωση ωστόσο στις αρχές είναι το γεγονός πως χθες το απόγευμα το κινητό της ήταν κλειστό, ενώ σήμερα το πρωί ήταν και πάλι ανοικτό. Αυτό προκάλεσε την έκπληξη των αστυνομικών, καθώς το κινητό της έκλεισε χθες το βράδυ αλλά άνοιξε εκ νέου σήμερα το πρωί, περίπου 24 ώρες μετά την εξαφάνισή της. Μάλιστα οι αστυνομικοί έστειλαν δύο SMS τα οποία έμειναν αναπάντητα. Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν το κινητό της το έχει ανοίξει η ίδια ή κάποιος άλλος.





Σε δύο διαφορετικά σημεία το στίγμα

Όπως μετέδωσε λίγο νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, το κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας Σάμου και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που κατέφτασαν εσπευσμένα στο νησί, εκτός από τους Φούρνους Ικαρίας εντόπισαν άλλο ένα σημείο από το οποίο εξέπεμψε το κινητό της εξαφανισμένης γυναίκας, το οποίο ωστόσο δεν αποκαλύπτεται γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει τις έρευνες. Από τη στιγμή πάντως που έκλεισε η κεραία των Φούρνων, το σήμα οδηγεί προς συγκεκριμένη περιοχή. 

Drones, σκάφη του λιμενικού, ένα ελικόπτερο της αστυνομίας και ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας ερευνούν εξονυχιστικά το νησί, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Με μία φωτογραφία της ανά χείρας, αστυνομικοί ψάχνουν για ντόπιους ή επισκέπτες αυτόπτες μάρτυρες. Προς το παρόν οι αρχές δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν ούτε το ενδεχόμενο ατυχήματος ούτε φυσικά αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Άκαρπες ήταν και η έρευνες με ελικόπτερο ειδικά εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες. 





Το αίμα

Το ζευγάρι είχε φτάσει στην Ικαρία στις 3 Αυγούστου και θα έφευγε χθες το απόγευμα από το νησί αεροπορικώς για Κύπρο μέσω Αθήνας. Μετά την εξαφάνισή της, η αστυνομία σφράγισε αμέσως το δωμάτιο που διέμεναν και ο 38χρονος φίλος της φιλοξενείται πλέον από τον ξενοδόχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο δωμάτιο και δείγματα εστάλησαν για όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους. Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν το αίμα να έχει εντοπιστεί στο κρεβάτι αλλά σύμφωνα με νεότερα στοιχεία βρέθηκαν αιματοβαμμένα χαρτομάντιλα στο μπάνιο. Όταν ζήτησαν εξηγήσεις από τον φίλο της, αυτός υποστήριξε ότι η γυναίκα είχε υποστεί ρινορραγία το βράδυ της Κυριακής. Μιλώντας νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ έκανε έκκληση προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, να κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να βρεθεί το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου. «Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία». 

 Η μαρτυρία της καμαριέρας 

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", καμαριέρα του ξενοδοχείου είπε στον ιδιοκτήτη πως την προηγούμενη νύχτα είχε ακούσει φωνές: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου», σημείωσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κύπριος με τη Βρετανίδα να κοιμήθηκαν «σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ». 


Πηγή: www.lifo.gr Στον παρακάτω σύνδεσμο ολόκληρο το ρεπορτάζ της Lifo.

https://www.lifo.gr/now/greece/247338/mystirio-me-tin-eksafanisi-stin-ikaria-kapoios-anoikse-to-kinito-tis-astrofysikoy



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required