6 Αυγ 2019

Αγνοείται στην Ικαρία Αγγλίδα αστροφυσικός

Η αγνοούμενη Natalie Christopher 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, "συνεχίζονται οι έρευνες στην Ικαρία, για τον εντοπισμό 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε τη Δευτέρα, 5 Αυγούστου, στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας. 





Τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, που ξεκίνησαν άμεσα χθες, συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, Ομάδα Εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Φωτο. ikariaki.gr (Ικαριακή Ραδιοφωνία)

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Η αγνοούμενη Natalie Christopher είναι γνωστή για την αγάπη της  στον αθλητισμό


Φωτο. ikariaki.gr

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η 34χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου.

Διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ, ενώ στις 5 η ώρα εχθές ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Χτες στις 10 το πρωί, σύμφωνα με την κατάθεση του συντρόφου της, ο 38χρονος ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Επικοινώνησε μαζί της και του είπε ότι πήγε για τρέξιμο.

Στις επόμενες κλήσεις του ωστόσο η γυναίκα δεν απαντούσε. Στις 12:40, ανήσυχος, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required