15 Οκτ 2019

Εργατικό Κέντρο Σάμου - "Καλούμε τον σαμιώτικο λαό να ξεσηκωθεί τώρα"

Τα γεγονότα που εξελίχθηκαν χθες το βράδυ στη Σάμο επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες όλων για το που οδηγείται η απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει, αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Σάμου και καλεί όλους να δώσουν σήμερα μαζικά το παρόν στην Παναιγαιακή κινητοποίηση για την Υγεία και το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό στις 6.00 το απόγευμα στο Νοσοκομείο.


Το Εργατικό Κέντρο αναφέρει:

Τα γεγονότα που εξελίχθηκαν χθες το βράδυ στη Σάμο και με την πυρκαγιά στον χώρο του hotspot, επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες όλων των φορέων και κατοίκων του νησιού μας για το που οδηγείται η απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει.

Ο εγκλωβισμός χιλιάδων εξαθλιωμένων ανθρώπων με διαφορετικούς πολιτισμούς, ήθη και έθιμα, γλώσσα, θρησκεία και άλλες διαφορές μεταξύ τους, που διαμένουν σε απάνθρωπες συνθήκες εμπεριέχει τεράστιους κινδύνους για τους ίδιους, αλλά και για τους κατοίκους του νησιού μας.

Τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση όσο και η τωρινή υλοποιούν την συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας και παρακολουθούν το πρόβλημα χωρίς να δίνουν λύσεις. Είναι τεράστιες οι ευθύνες τους που έχουν εγκλωβισμένους χιλιάδες ανθρώπους στη πρωτεύουσα του νησιού και σε μία δομή που φτιάχθηκε για να «φιλοξενήσει» 650 ανθρώπους.

Πρέπει να απεγκλωβιστεί αυτός ο τεράστιος για τα δικά μας δεδομένα πληθυσμός με μετακίνηση στην ηπειρωτική Ελλάδα και από εκεί στις χώρες που επιθυμεί. Να κλείσει το hotspot και να μη γίνει κανένα άλλο.

Αυτό απαιτεί ο Σαμιώτικος λαός και αυτό θα εκφράσει και σήμερα δίνοντας μαζικά το παρόν στην Παναιγαιακή κινητοποίηση για την Υγεία και το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό στις 6.00 το απόγευμα στο Νοσοκομείο.

Απαιτούμε :

Καλούμε τον Σαμιώτικο λαό να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχει χρόνος για ανοχή και συμβιβασμούς!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στον ΑΓΩΝΑ

Σήμερα Τρίτη 15 Οκτώβρη και ώρα 6.00΄ μ.μ. στο Νοσοκομείo.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required