29 Οκτ 2019

Α.Ε. Καρλοβάσου - "Δώστε το παρών στην προσπάθειά μας για μια ισχυρότερη Αθλητική Ένωση"

Κάλεσμα στους κατοίκους του Καρλοβάσου να δώσουν παρών στην προσπάθεια της Ένωσης,  απευθύνει η Αθλητική Ένωση Καρλοβάσου.

Σε επιστολή της αναφέρει:


Αγαπητέ συμπολίτη/συμπολίτισσα

Η «Αθλητική Ένωση Καρλοβάσου» είναι το σωματείο που για πολλά χρόνια υπηρετεί πιστά το αθλητικό ιδεώδες στην πόλη μας. Με συνεχείς αγωνιστικές επιτυχίες οι οποίες το καθιστούν ένα από τα ισχυρότερα του νομού Σάμου. Διακόσιοι περίπου αθλητές και αθλήτριες συγκροτούν τα τμήματα του συλλόγου και όλοι τους βρίσκουν κοντά μας διέξοδο εκτόνωσης της ζωτικότητας κι έκφρασης του νεανικού ενθουσιασμού τους. Παράλληλα, διδάσκονται την αξία της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της ευγενούς άμιλλας και βέβαια της διάκρισης ως αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας.

Όπως γνωρίζεις, τίποτε δεν συμβαίνει μόνο του. Υπάρχουν πάντοτε κάποιοι που χρεώνονται τις αποτυχίες και την όποια επιτυχία σπάνια πιστώνονται. Παρ’όλα αυτά, όσοι διαχρονικά χειρίστηκαν τα διοικητικά του σωματείου, παρά τα λάθη, τις παραλήψεις και τις αστοχίες τους, πέτυχαν να κρατήσουν το σωματείο και ζωντανό και δυνατό. Γιατί πίστευαν, όπως πιστεύουμε κι εμείς, ότι ο αθλητισμός και μόνον αυτός μπορεί να ενώσει συντοπίτες διαφορετικής κουλτούρας, ιδεολογίας, τάξης και ηλικίας. Αρκεί να το θέλουν οι ίδιοι οι κάτοικοι του τόπου.

Όσοι παλιότερα ή πρόσφατα ασχοληθήκαμε με την «ΑΕ Καρλοβάσου», δεν καταφέραμε να έχουμε στο πλευρό μας όλη την πόλη. Δικό μας το λάθος, για τούτο, έστω με καθυστέρηση, θέλουμε να το διορθώσουμε. Μετρήσαμε λοιπόν τις αδυναμίες και τις αστοχίες μας, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας και καταλήξαμε σε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις, από τις οποίες αρκετές υλοποιήθηκαν και άλλες μένουν να υλοποιηθούν. Με λίγα λόγια διευθετήσαμε τα χρέη μας,  οργανωθήκαμε καλύτερα, βελτιώσαμε την καθημερινότητά μας και αντιμετωπίζουμε πια το μέλλον με περισσότερη αισιoδοξία.

Οι Ακαδημίες μας περιλαμβάνονται για 5η χρονιά στις 125 πανελλαδικά που υποστηρίζονται από την ΟΠΑΠ Α.Ε., ενώ από το 2018 αποτελούν μέρος των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Απασχολούμε τρεις πτυχιούχους προπονητές κι έναν γυμναστή στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αντίστοιχους στο τμήμα καλαθοσφαίρισης. Έχουμε ενοικιάσει τον παρακείμενο στο Στάδιο αθλητικό 8x8 χώρο για την πληρέστερη εκπαίδευση όλων των αθλητών μας αλλά και για τη νόμιμη εκμετάλλευσή του. Συμμετέχουμε τέλος σε όλα τα πρωταθλήματα και κύπελλα ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, που διεξάγονται στον Νομό, με αθλητές και αθλήτριες από 4 μέχρι 40 ετών. Μένουν όμως να γίνουν και άλλα πολλά...

Μετά την ειδική κατάρτιση και την απόκτηση του Πτυχίου UEFA D από τέσσερις διοικητικούς παράγοντες και τρεις προπονητές και την πιστοποίηση παροχής α’ βοηθειών από ενεργά στελέχη μας ,στοχεύουμε να οργανώσουμε το Σωματείο μας σύμφωνα με τα σύγχρονα διεθνή παραδεκτά. Αυτό θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες, η εκπαίδευση θα πάρει άλλες διαστάσεις, η ασφάλεια όλων των αθλητών μας θα κατοχυρωθεί και η πόλη μας θα ωφεληθεί πολλαπλά. Εσύ, μαζί με άλλους, καλείσαι να δώσεις το «παρών» σε αυτήν την προσπάθεια και όλοι να συνδράμετε τη διοίκηση σε αυτό το πρωτοποριακό αλλά δύσκολο έργο, ώστε όλα τα σχεδιαζόμενα να γίνουν πράξη.

Γράψου λοιπόν μέλος ή βοήθησέ μας με τον τρόπο σου, ώστε να υλοποιήσουμε μαζί ένα φιλόδοξο αλλά εφικτό σχέδιο, καθιστώντας την «ΑΕ Καρλοβάσου» ισχυρότερη και το καμάρι όλων ανεξαίρετα των Καρλοβασιτών. Ευχόμενοι κάθε οικογενειακή ευτυχία κι επαγγελματική επιτυχία, αναμένουμε να ανταποκριθείς στο κάλεσμά μας. Για την ομάδα μας, την πόλη μας, το καλό των παιδιών μας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required