15 Οκτ 2019

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου: "... Όμως φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!"

Μετά τα χθεσινοβραδινά περιστατικά βίας και την έκρηξη πυρκαγιάς στο ΚΥΤ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων δημοσίευσε ανακοίνωση κρούοντας, ακόμη μία φορά, τον κώδωνα κινδύνου αφού κανείς δεν φαίνεται να ακούει τις εκκλήσεις των μελών της για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί. Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους αναφέρει τα εξής:

"Μετά τη Μόρια της Λέσβου σειρά είχε η Σάμος, μόνο που στην περίπτωση αυτή ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα. Η κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη της Σάμου θύμιζε εμπόλεμη ζώνη, με το ΚΥΤ Σάμου να φλέγεται. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας, τους οποίους συνεχώς, εγκαίρως και με στοιχεία επισημαίνουμε επί σειρά ετών προς τους αρμοδίους.

Όμως φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε, άλλωστε, από τις κραυγές αγωνίας μας, για την μη ενίσχυση της Δ.Α. Σάμου με αστυνομικούς στις συμπληρωματικές μεταθέσεις. Σήμερα, μετά και από το χθεσινό σοβαρό συμβάν και ενώ κάποιοι συνάδελφοι μας συνεχίζουν να εργάζονται συνεχόμενα άνω των 24 ωρών εξαιτίας αυτού, η αγανάκτηση και ο φόβος για τα χειρότερα, έχει κυριεύσει όλους μας, νιώθοντας αφημένοι στην τύχη μας και ως "πρόβατα επί σφαγή". Οι πολιτικές δεσμεύσεις, οι κατευνασμοί και οι ελπίδες όλων μας, κάηκαν χθες βράδυ μαζί με τα παραπήγματα του Κ.Υ.Τ. Σάμου…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required