18 Οκτ 2019

Ξεκινούν σήμερα οι κινητοποιήσεις του Δήμου Αν. Σάμου για το Μεταναστευτικό

Ξεκινούν σήμερα οι κινητοποιήσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά τη λήξη της 48ωρης προθεσμίας που είχε δώσει στην Κυβέρνηση για αποσυμφόρηση του νησιού.

Μετά από χθεσινή σύσκεψη του δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αποφασίστηκαν οι παρακάτω κινητοποιήσεις:

Σήμερα Παρασκευή 18 Oκτωβρίου, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες του Δήμου της Ανατολικής Σάμου, καθώς και τα Κοινοτικά Καταστήματα, με εξαίρεση τους Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και την Υπηρεσία Αποκομιδής Απορριμμάτων.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας του δημάρχου, δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων στο χώρο ελλιμενισμού των σκαφών της FRONTEX.

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης. Οι Δημοτικοί Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και η Υπηρεσία Αποκομιδής Απορριμμάτων θα λειτουργήσουν κανονικά.


Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 16:00, καλεί στην πλατεία Δημαρχείου, όλους τους δημότες, τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς συνδικαλιστικούς, φορείς και συλλόγους να συμμετάσχουν στο κλείσιμο και στη συγκέντρωση-διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

Ανάλογα με την πορεία των εξελίξεων στο μεταναστευτικό-προσφυγικό θα καθορισθούν οι περαιτέρω δράσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required