10 Νοε 2019

107η Επέτειος Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα - Απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και λόγω επίσκεψης Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Σάμου Δημήτριος Μαϊστρέλλης έχοντας υπόψη το άρθρο 52 παρ. 2 του Ν 2696/99 και την ανάγκη λήψης έκτακτων μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας την 10-11-2019 στην πόλη της Σάμου κατά τον εορτασμό για την 107η Επέτειο Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
(1) Τη προσωρινή και τμηματική διακοπή κυκλοφορίας από πεζούς τροχονόμους στην Επαρχιακή Οδό Πυθαγορείου-Σάμου καθ’ όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το Σιδερένιο Γεφύρι μέχρι τον Άνω Κόμβο Μαλαγαρίου από ώρα 09:00 έως 14:00. 

(2) Τη προσωρινή και τμηματική διακοπή κυκλοφορίας από πεζούς τροχονόμους σε οδούς εντός πόλεως Σάμου και ειδικότερα πέριξ Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, Δημαρχιακού Μεγάρου και πρώην Ξενοδοχείου "Ξενία" και σε έτερα σημεία στα οποία θα κινηθεί ο ανωτέρω Επίσημος.

 (3) Τη προσωρινή αντιστροφή της κυκλοφορίας της οδού Φωτιάδου από τη συμβολή της με την οδό Σοφούλη (Παραλιακή) έως τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά και της οδού Πασχάλη από τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά έως την οδό Κανάρη όπως και την προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας της από πεζούς τροχονόμους από ώρα 09:00 έως 14:00. 

(4) Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης καθόλο το μήκος των οδών Φωτιάδου ,Πασχάλη, Πλατεία Δημαρχείου,Πλατεία Ηρώων (έμπροσθεν Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος), οδού Γερογιαννάκη (παραπλεύρως Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος-λαϊκή αγορά) και Κανάρη όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος από 14:00 ώρα της 09/11/2019 έως την 14:00 της 10/11/2019.

- Οι πεζοί τροχονόμοι και οι εποχούμενες περιπολίες τoυ Τ.Τ. Σάμου, θα ενημερώνουν οδηγούς και πεζούς για τις προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και για τα εναλλακτικά δρομολόγια.


-Το χρονικό διάστημα της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί καθώς και να μην εφαρμοσθεί εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό κατά την κρίση της Διοικητή του Τ.Τ. Σάμου.  



              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required