11 Νοε 2019

Τιμή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου


Την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή της Προσάρτησης της Σάμου με τη Μητέρα Ελλάδα, στη Σάμο, παρέστη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.
Αντιπροσωπία αξιωματούχων του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, αποτελούμενη από τους Νικόλαο Βακάκη ψηφισμένο πρόεδρο, Δημήτριο Κυριαζή πρόεδρο και Ευγένιο Χαρδαβέλλα ιδρυτικό πρόεδρο, συμμετείχε σε όλες τις πανηγυρικές εκδηλώσεις (Θεία λειτουργία, δοξολογία, παρέλαση, κατάθεση στεφάνου και επίσημη δεξίωση προς τιμή του Προέδρου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο).

Κατά την επίσημη δεξίωση, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, βάσει του αυστηρού προεδρικού πρωτοκόλλου, ενώπιον του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, των στρατιωτικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας και όλων των πολιτειακών αρχών, τίμησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για την εν γένει προσωπικότητά του και την προσφορά του στον ελληνισμό ιδιαιτέρως. 

Ακολούθως ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη τον Ροταριανό Όμιλο, για το έργο προσφοράς που επιτελεί στην κοινωνία της Σάμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required