20 Νοε 2019

Η κακοποίηση της Σάμου

Η ΣΑΜΟΣ βιώνει εδώ και δεκαετίες ενδοοικογενειακή βία. Ζει σε μία προβληματική οικογένεια που την παραμελεί καθημερινά και ενίοτε κακοποιεί. Η μητέρα ΕΛΛΑΔΑ  (κάποιοι την χαρακτηρίζουν και μητριά) της αποστέρησε προίκα, ταυτότητα και δικαίωμα να αποφασίζει και έκτοτε της ασκεί συνεχή βία, ενώ η νεότερη αδελφή της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ μαθαίνοντας μέσω της μίμησης από τη μητέρα, απέκτησε την ίδια συμπεριφορά, μία εγωίστρια, εγωκεντρική που τα θέλει όλα δικά της, όσα έστω αφήνει η μητέρα,  και προσφέρει στην αδελφή της τα ψίχουλα. Και πολλά της είναι, σκέφτεται.

Η ΣΑΜΟΣ δεν αποφασίζει για τίποτα, αλλά πρέπει να υφίσταται ότι επιβάλλει η μαμά και η αδελφή και να μην πολυμιλάει. Και να μιλάει, όμως, κανένας δεν την ακούει, αφού τα υπόλοιπα μέρη της οικογένειας γνωρίζουν καλά ότι είναι καλόβολη και ποτέ δεν αντιδρά δυναμικά. Άστη να φωνάζει να εκτονώνεται, λένε από μέσα τους.

Διαβάζουμε στη σχετική βιβλιογραφία ότι «η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό ως συνέπεια της ενδοοικογενειακής βίας», ίσως αυτό να εξηγεί και το πώς έφτασε εδώ που έφτασε, η όμορφη ΣΑΜΟΣ, η αρχόντισσα του Αιγαίου να ξεπέσει σε τέτοια κατάσταση και κατάντια.

Φυλακή της Ευρώπης να την κοροϊδεύουν με... δήθεν μειωμένους ΦΠΑδες και άλλα μπιχλιμπίδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required