23 Νοε 2019

Απάτη τα δήθεν κλειστά κέντρα της Κυβέρνησης

Συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης των νησιωτών αποδεικνύεται ότι είναι ο όρος «κλειστά» που χρησιμοποίησε η Κυβέρνηση για τα νέα κέντρα μεταναστών που θα χτίσει στη Σάμο και τα άλλα νησιά, κόντρα στις τοπικές κοινωνίες.

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού Spiegel, ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, κ. Κουμουτσάκος, απαντώντας σε ερώτηση για την κράτηση αιτούντων άσυλο, εξήγησε ότι η κράτηση δεν θα είναι αόριστη, δεν θα υπερβαίνει την ανώτατη διάρκεια που επιτρέπεται από την κοινοτική και κυρίως την εθνική νομοθεσία. Δηλαδή προς το παρόν 25 μέρες!

Αλλά και χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου ο «δικός μας» ειδικός γραμματέας Πρώτης Υποδοχής, Μάνος Λογοθέτης, ήταν ξεκάθαρος  ότι δεν προβλέπεται ο περιορισμός της ελευθερίας ατόμων αιτούντων άσυλο πέρα των 25 ημερών από την ημέρα της άφιξής τους στο κέντρο και αυτός με αιτιολογημένη έκθεση. Να θυμίσουμε ότι ΟΛΟΙ οι μετανάστες, δασκαλεμένοι από τις ΜΚΟ, αιτούνται άσυλο.

Άρα, λοιπόν, σε απλά ελληνικά και για να μην κοροϊδευόμαστε οι μετανάστες θα κρατούνται (αν κρατούνται), για 25 μέρες το πολύ. Δεδομένου ότι κανένας μετανάστης δεν φεύγει από το νησί σε 25 μέρες προκύπτει ότι όλος ο πληθυσμός θα είναι ελεύθερος σε μικρό χρονικό διάστημα, εκτός ενός ασήμαντου μικρού αριθμού παραβατικών.



Να σημειώσουμε ότι το σύστημα με τις 25 μέρες είναι δοκιμασμένο, δεν είναι πατέντα της ΝΔ, το ίδιο είχε δήθεν εφαρμόσει και ο ΣΥΡΙΖΑ με τα γνωστά αποτελέσματα.

Άρα, λοιπόν, και για να γνωρίζουν οι Σαμιώτες τι ακριβώς αφορά τελικά η πρόταση της κυβέρνησης, θα κατασκευαστεί ένα υπερκέντρο 5.000+ θέσεων και αυτοί οι 5.000 ή 10.000 ή όσους έχει διάθεση να μας φορτώσει η Κυβέρνηση, θα κινούνται ανεξέλεγκτα, αρχικά στους Μυτιληνιούς, στο Βαθύ και σταδιακά παντού. Ποιος θα τους εμποδίσει άλλωστε, αφού θα είναι ελεύθεροι και ο πληθυσμός τους θα εκτοξευθεί; Αν σήμερα έχουμε 7.000 μετανάστες σε ΚΥΤ 700 θέσεων, πόσους θα αποκτήσουμε με κέντρο 5.000+; Πιστεύει κανένας σοβαρά τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης για καλλίτερη φύλαξη;

Αν αυτά είναι τα σχέδια της Κυβέρνησης, τολμούμε να πούμε ότι καλά ήμασταν τόσο καιρό και χωρίς σχέδιο...




Griechischer Migrationsminister: "Keine grausamen Bilder mehr"

Der neue griechische Migrationsminister George Koumoutsakos steht vor einer großen Aufgabe. Seine konservative Partei wurde gewählt, um Ordnung in das griechische Migrationschaos zu bringen. Doch bisher ist das Gegenteil passiert: Deutlich mehr Flüchtlinge erreichen das Land, die Lage in den Unterkünften auf den ägäischen Inseln ist katastrophal, auch die griechischen Inselbewohner werden immer unzufriedener.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required