13 Νοε 2019

Ο Σύλλογος Καστανιωτών Σάμου της Αθήνας για τον Δρ. Βασίλειο Δάρρα

Ο Έλληνας παιδονευρολόγος, που αναλαμβάνει τον μικρό Παναγιώτη–Ραφαήλ που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες γιατρούς στις ΗΠΑ, ο Δρ. Βασίλειος Δάρρας, επικεφαλής του Παιδιατρικού Νευρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστόνης, ερευνητής και καθηγητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστανιωτών Σάμου της Αθήνας, κ. Πέτρος Σπυριδωνίδης, ο Δρ. Βασίλειος Δάρρας είναι συμπατριώτης μας, κατάγεται από το χωριό Καστανιά και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και θεωρείται ειδήμων παναμερικανικού και παγκόσμιου κύρους, με πολλή αγάπη για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σάμο, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιωτών Σάμου με έδρα την Αθήνα ευχήθηκαν ολόψυχα καλή επιτυχία στη νοσηλεία (γονιδιακή θεραπεία) και περαστικά του μικρού Παναγιώτη και καλή και γρήγορη επιστροφή στη πατρίδα.

Επίσης αποφάσισε να τιμήσει τον συμπατριώτη μας Δρ. Βασίλειο Δάρρα, στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου, με τιμητική πλακέτα για τις υπηρεσίες του ως γιατρού επιστήμονα παγκοσμίου κύρους, ως ανθρώπου και συμπατριώτη μας φιλικού, ευγενικού και με πολλή αγάπη για την Ελλάδα και το νησί μας.

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ που συγκίνησε το Πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required