23 Νοε 2019

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου -"Η ενότητά μας απάντηση σε αυτούς που μας έχουν αφήσει μόνους"

«Η απάντηση στα προβλήματα του Σήμερα δεν μπορεί να είναι η απραξία του χθες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος, και σημειώνει πως η στήριξη των απλών πολιτών, των φορέων, των Συλλόγων, των Κοινοτικών Συμβουλίων αλλά και θεσμικών παραγόντων ως προς το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο μεταφέρει τον ενωτικό χαρακτήρα.

Ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου αναφέρει:

Έχει έρθει η ώρα που τα λόγια πλέον μετρούνται με πράξεις «Είναι πολλών ανθρώπων έργο» η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Η στήριξη των απλών πολιτών, των φορέων, των Συλλόγων, των Κοινοτικών Συμβουλίων αλλά και θεσμικών παραγόντων ως προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο μεταφέρει τον ενωτικό χαρακτήρα , καταλύοντας σύνορα, υστεροβουλίες και αυταρέσκειες, εκπροσωπώντας τη συμπόρευση που τόσο έχει ανάγκη το νησί μας.

Η απάντηση στα προβλήματα του Σήμερα δεν μπορεί να είναι η απραξία του χθες. Η ασφάλεια των πολιτών και η διεκδίκηση ποιοτικότερης ζωής, με ότι αυτό συνεπάγεται δεν μετριέται σε αριθμούς, αλλά σε αποτελεσματικότητα και βεβαιότητα ότι το νησί θα ορθοποδήσει.

Αγωνιζόμαστε για το συμφέρον αυτού του τόπου. 

Συνδετικός Κρίκος για όλους μας, είναι η Σάμος! Η ενότητά μας απάντηση σε αυτούς που μας έχουν αφήσει μόνους. Δίνουμε έναν έντιμο, ειρηνικό και καθαρό Αγώνα, όπως κάναμε πάντα με απόλυτη διαφάνεια, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας.

«Όπου και να θολώνει ο νους σας μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» Οδυσσέας ΕλύτηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required