27 Δεκ 2019

Εθελοντική συγκέντρωση ειδών από την Ελληνική Αστυνομία

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της έλευσης του Νέου Έτους, διοργανώθηκε και φέτος, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, βιβλία, παιχνίδια κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και κοινωφελών οργανισμών, σε όλη τη χώρα.



Στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Τα είδη, που συγκεντρώθηκαν από τις συνεισφορές του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Βορείου Αιγαίου, παραδόθηκαν σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς της περιφέρειας και συγκεκριμένα:

§ Στις 17 Δεκεμβρίου, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Κυψέλη».


§ Στις 20 Δεκεμβρίου, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, στο «Παντοπωλείο της Αγάπης», της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας.

§ Στις 23 Δεκεμβρίου, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, στο «Διονύσιο» Οικοτροφείο Α.μεΑ. – Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ).

Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στη στήριξη των ιδρυμάτων και των οργανισμών αυτών, στην κάλυψη των αναγκών τους και ταυτόχρονα αποτελεί συμβολική χειρονομία έμπρακτης αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required