18 Δεκ 2019

"Ανατροπή" - Ζητούμε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας

Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή", κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έθεσε προς τη δημοτική αρχή τα εξής θέματα προς γνώση και διευθέτηση:


1. Σε ποιο βαθμό λειτουργεί πραγματικά η ανακύκλωση στον Δήμο Ανατολικής Σάμου; Διότι υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες ότι τα κοινά απορριμματοφόρα μαζεύουν τους μπλε κάδους. Οι κάδοι αυτοί προορίζονται αποκλειστικά για την ανακύκλωση και η δημοτική αρχή οφείλει να τηρεί το πρόγραμμά της και να επιβάλλει στις υπηρεσίες της να γίνεται ορθά η αποκομιδή αυτών των κάδων με το κατάλληλο όχημα.

2. Περί του έργου της ασφαλτόστρωσης του αγροτικού δρόμου Χώρας-Μύλων υπάρχουν υπόνοιες και μαρτυρίες για την μη τήρηση όσων αναγράφονται στην μελέτη. Η μελέτη είναι συγκεκριμένη (4,5 μέτρα πλάτος ασφαλτόστρωσης με επιπλέον κρασπεδόρειθρο και συνολικό μήκος ασφαλτόστρωσης 2.700 μέτρα) και πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα.

3. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, για άλλη μια φορά και άλλη μια χρονιά, η στέγη στο Κλειστό Γυμναστήριο έσταζε λόγω βροχής. Ποιος φέρει την ευθύνη για την πλημμελή συντήρηση του κτιρίου; Αυτό το χρόνιο πρόβλημα κάποτε πρέπει να επιλυθεί αρμοδίως και είναι απαράδεκτο να υφίσταται ακόμα.

«Ζητούμε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας. Γιατί όσο κι αν μας απασχολούν τα μεγάλα και μακρόπνοα ζητήματα, τα θέματα της καθημερινής ζωής είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα του βίου μας», αναφέρει η «Ανατροπή».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required