15 Δεκ 2019

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο δημοτικό σχολείο Βαθέος

Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, από τις 3 έως τις 8 το βράδυ, στο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Βαθέος, με παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Καπετάν Λαχανάς», χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Σάμου «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου», αθλητική μαγεία από την Αθλητική Ένωση «Πανσαμιακός Βαθύλλος» και τη φωταγώγηση της πλατείας της κοινότητας.


«Για να ζήσουμε το παραμύθι των Χριστουγέννων με ονειρόσκονη και να γίνουμε όλοι εθελοντές μυελού οστών για τους συνανθρώπους μας», αναφέρει στο κάλεσμα του το σχολείο.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα υπάρχει μουσική, ψητά σουβλάκια, λαχειοφόρος αγορά, χειροποίητα στολίδια, ζωγραφική προσώπου, γλυκά, ο Άγιος Βασίλης φορτωμένος με δώρα για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις.

Είσοδος δωρεάν με τρόφιμα μακράς διαρκείας για το καλάθι αγάπης.

Συμμετέχουν: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Βαθέος, Αθλητική Ένωση «Πανσαμιακός Βαθύλλος», Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Καπετάν Λαχανάς, Φιλαρμονική Σάμου «Βαθύλλος-Αντώνης Γεροχριστοδούλου, Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν Άγιος Παντελεήμων και το τμήμα αισθητικής του Εσπερινού Λυκείου ΕΠΑΛ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required