3 Δεκ 2019

Ανάβει το Σάββατο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πυθαγόρειο

Συνεχίζονται το Σάββατο ,7 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πυθαγόρειο, όπου στον κεντρικό δρόμο του χωριού θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικο πάρτυ και θα γίνουν οι προετοιμασίες για το άναμμα του δέντρου που θα γίνει την ίδια μέρα.

Μπουφές με χειροποίητα εδέσματα αλμυρά και γλυκά φτιαγμένα με μεράκι, λουκουμάδες και τηγανίτες, ζεστό κόκκινο κρασί, γλυκό σαμιώτικο κρασί και άφθονη σούμα θα προσφέρονται σε όλους δωρεάν.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση της ´Εφης Μόρφου, θα παρουσιάσουν στο μικρό θεατρικό, «Η δύναμη της φιλίας», τον Άγιο Βασίλη, τη σύζυγό του, τον Ρούντολφ και τα ξωτικά σε ξεκαρδιστικούς διαλόγους, ενώ στη συνέχεια η χορωδία των παιδιών θα τραγουδήσει τα κάλαντα και διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στο σπίτι του Αη Βασίλη, τα παιδιά θα γράψουν τα γράμματά τους και αφού στολίσουν όλοι μαζί το δέντρο με τα φυσικά στολίδια που μάζεψαν και έβαψαν τις προηγούμενες ημέρες, θα ακολουθήσει η φωταγώγησή του, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής των Μυτιληνιών.

Την εκδήλωση πραγματοποιούν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου “Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ”, ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου και το Τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας Πυθαγορείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required