16 Ιαν 2020

Το Ίδρυμα Μπότση βράβευσε το "Σαμιακόν Βήμα" – 104 χρόνια έντυπης δημοσιογραφίας από την ακριτική Σάμο


(Φωτο.: Βασ. Κουτρουμάνος*)
Βραβείο έλαβε από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση, κατά τη χθεσινή 36η απονομή των ετήσιων βραβείων, το «Σαμιακόν Βήμα».


Η τελετή διεξήχθη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, στις 7 το απόγευμα, στο Μέγαρο Σαρόγλου, Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Εκ των βραβευθέντων της φετινής εκδήλωσης απονομής μία εκ των αρχαιότερων εφημερίδων της χώρας, το «Σαμιακόν Βήμα» της Σάμου, που διανύει τον 104ο χρόνο της κυκλοφορίας του, σημειώνοντας μια λαμπρή πορεία στον έντυπο Τύπο.
Τα βραβεία του Ιδρύματος Μπότση θεωρούνται ως η ύψιστη διάκριση στον χώρο της δημοσιογραφίας στη χώρα μας. 


Από την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου (Φωτο. Βασίλης Κουτρουμάνος)


(Φωτογραφίες: Βασίλης Κουτρουμάνος)

Στιγμιότυπα από την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου στο Μέγαρο Σαρόγλου

Το βραβείο παρέλαβε από τον κ. Αντώνη Μουντάκη, πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.), ο διευθυντής – δημοσιογράφος του «Σαμιακού Βήματος» κ. Μάνος Κ. Στεφανάκης. Ο εκδότης της εφημερίδας, επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Α. Κασμιρλής, δεν παρέστη στην εκδήλωση λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, όπου πραγματοποιεί  σειρά επαγγελματικών συναντήσεων στην Ολλανδία.


Άποψη από την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα. Σε πρώτο πλάνο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής (Φωτο. Βασίλης Κουτρουμάνος)

Να σημειωθεί πως το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Αντιπεριφερειάρχης Σάμου: «Η τιμητική διάκριση της εφημερίδας σας είναι μία πράξη που προέβαλε θετικά τον τόπο μας και τις αξίες που υπηρετείτε»

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης. Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Με χαρά πληροφορηθήκαμε την βράβευση της εκδοτικής σας δραστηριότητας από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση. Η τιμητική διάκριση της εφημερίδας σας, στην τρέχουσα συγκυρία γεγονότων που αφορούν το νησί μας είναι μία πράξη που προέβαλε θετικά τον τόπο μας και τις αξίες που υπηρετείτε. Συγχαρητήρια σε εσάς και στους συνεργάτες σας».

Το Ειδικό Βραβείο για το "Σαμιακόν Βήμα" παρέλαβε ο δ/ντής του Μάνος Στεφανάκης από τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, κ. Αντώνη Μουντάκη. Αριστερά ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Αθανάσιου Βασ. Μπότση κ. Πάνος Καραγιάννης
Η έναρξη της τελετής απονομής των βραβείων

Ο π. πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και νυν αντιπρόεδρος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κ. Πάνος Σόμπολος, η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τ. πρόεδρος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κα Παναγιώτα Αντωνοπούλου και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Μαρία Αντωνιάδου.

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, κα Μαρία Αντωνιάδου, κατά τον χαιρετισμό της στην εκδήλωση

Ο χαιρετισμός της προέδρου της ΠΟΕΣΥ κας Έλενας Ριζεάκου 
Ο δημοσιογράφος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, εκτελών χρέη τελετάρχη, κ. Γιάννης Απέργης (Φωτογραφίες: Βασίλης Κουτρουμάνος)Ο κατάλογος των βραβευθέντων * Ο Βασίλης Κουτρουμάνος είναι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φωτοειδησεογράφων Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. - "ΕΙΔΗΣΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required