15 Ιαν 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Σάμου - Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στις δομές υγείας

Λύση στα προβλήματα και τις ελλείψεις των δομών υγείας στον δήμο δυτικής Σάμου  ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Σάμου με αφορμή χθεσινό γεγονός με μαθητή δημοτικού σχολείου ο οποίος λιποθύμησε και δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου για να με μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Σάμου αναφέρει:

"Το σημερινό γεγονός με το μικρό μαθητή Δημοτικού Σχολείου στο Καρλόβασι, που λιποθύμησε και δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έρχεται να προστεθεί στα πολλά περιστατικά που έχουν στοιχίσει στο πρόσφατο παρελθόν έως και ανθρώπινες ζωές.

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει για πολλοστή φορά τα τεράστια προβλήματα και τις ελλείψεις των δομών υγείας στο δήμο μας και στο νησί μας γενικότερα, καθώς και την ανάγκη να λυθούν τα προβλήματα αυτά άμεσα.

Καλούμε το λαό να διεκδικήσει την κάλυψη των αναγκών του, να παλέψει οργανωμένα για όλα αυτά που του αξίζουν και που διαχρονικά του στερούν οι κυβερνήσεις και οι πολιτικές της Ε.Ε. που στο βωμό του κέρδους των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων θυσιάζουν ακόμα και την υγεία και τη ζωή μας.

Καλούμε το λαό του δήμου μας και του νησιού μας να αγωνιστεί για:

· Να γίνουν άμεσα προσλήψεις του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού στο νοσοκομείο, στο κέντρο υγείας και στα ιατρεία των χωριών.

· Να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ με μόνιμο προσωπικό για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των περιστατικών που προκύπτουν.

· Να εκσυγχρονιστεί η υλικοτεχνική υποδομή τον δομών υγείας με τα απαραίτητα μηχανήματα και υλικά που θα εξασφαλίζουν την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του νησιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required