5 Ιαν 2020

Επιστολή για τον δήμαρχο Γιώργο Στάντζο

Επιστολή-σχόλιο για τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργο Στάντζο, λάβαμε πριν λίγες ημέρες. Προήλθε από τον συμπατριώτη μας, π. διευθυντή Ασφαλίσεων της ναυτιλιακής εταιρείας "Hellenic Seaways", κ. Μανόλη Νιώτη, στην οποία αναφέρεται στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού. Ακολουθεί το περιεχόμενο της επιστολής, που δημοσιεύσαμε στο "Σαμιακόν Βήμα" της 4ης Ιανουαρίου 2019.




Επιστολές αναγνωστών


Κύριε διευθυντά, αγαπητέ κ. Στεφανάκη,

Καλή χρονιά! Έτη καλά και ακλινή!

Παρακολουθώ και εγώ και αγωνιώ για την όλη κατάσταση στο νησί μας. Άλλωστε η οικογένειά μου ζει και δραστηριοποιείται στον Δήμο Σαμίων. Παρακολούθησα λοιπόν όλη την παραφιλολογία στον αθηναϊκό Τύπο και στην τηλεόραση, αρνητικά βέβαια (Δεν ζουν στο νησί όμως), για μια ατυχή στιγμή ενός γεγονότος που όλοι μας μπορεί να πράτταμε το ίδιο.
Ας αφήσουν λοιπόν ήσυχο τον δήμαρχο να κάνει το έργο του. Αν ενδιαφέρονται, ας δραστηριοποιηθούν στο πλευρό του δημάρχου ώστε να λυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Σχολιάζω επίσης, όμως, το γεγονός ότι δεν είδα δημόσιες τοποθετήσεις στήριξης στον δήμαρχο, από εκείνους που έπρεπε.
Αλήθεια, αυτές οι ΜΚΟ ποιες είναι;

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

Φιλικά, καλή χρονιά και συνεχίστε το καλό έργο σας.

Μανόλης Ι. Νιώτης

Μ. Νιώτης











Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required