23 Ιαν 2020

Εκδήλωση από τους Σαμιώτες της Κρήτης

Εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλόπιτάς  του, πραγματοποιεί την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου, στις 1:00 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου στην οδό Θαλή 9 στην Άνω Αλικαρνασσό Ηρακλείου ο Σύλλογος Σαμιωτών Ικαριωτών Φουρνιωτών Κρήτης.

Την εκδήλωση θα καλύψει μουσικά το συγκρότημα του Παντελή Λασθιωτάκη με νησιώτικα, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Οι νοικοκυρές θα φέρουν σπιτικά εδέσματα και θα υπάρχουν ψησταριές για το ψήσιμο των νωπών εδεσμάτων.

«Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλουμε τους επαγγελματίες συμπατριώτες μας, τους νέους που ξεκινούν την επαγγελματική και επιστημονική σταδιοδρομία τους, καθώς και τις επιχειρήσεις που εργάζονται, ώστε να τους γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί τους. Επίσης, θα καλωσορίσουμε τα νέα μέλη του Συλλόγου μας και ιδιαίτερα τους φοιτητές που σπουδάζουν στην Κρήτη. Σας περιμένουμε με χαρά και αγάπη να ανταλλάξουμε από κοντά τις ευχές μας για το νέο έτος και όλοι μαζί με συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη να προχωρήσουμε αισιόδοξα και δημιουργικά στη νέα χρονιά», αναφέρει ο Σύλλογος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required