27 Φεβ 2020

Στην Σάμο το Σχολείο Τουρισμού από 11 έως 12 Μαΐου

Στις απαιτούμενες διαδικασίες, για τη διοργάνωση της διήμερης εκπαιδευτικής εκδήλωσης, «Σχολείο Τουρισμού OnTour» προχώρησε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στο νέο Δημοτικό Κατάστημα Πυθαγορείου.

Συγκεκριμένα, τη Σάμο επισκέφτηκαν, η Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΙΝSETE κα Λία Ζαμπέτογλου και ο Training Executive Project Manager του Σ.Τ.Ο.Τ. κ. Μάρκος Αφεντάκης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί γνωριμία με την τοπική ομάδα διοργάνωσης της Σάμου, ενημέρωση για τη διαδικασία διοργάνωσης, τη φιλοσοφία και τους στόχους των Σ.Τ.Ο.Τ., καθώς και να γίνει η πρώτη καταγραφή της επιθυμητής ατζέντας θεματολογιών για τους επαγγελματίες της Σάμου.

Η ημερομηνία διοργάνωσης του Σχολείου Τουρισμού OnTour στη Σάμο είναι 11-12 Μαΐου 2020, στο Νέο Δημοτικό Κατάστημα Πυθαγορείου.

Στόχος του Σ.Τ.Ο.Τ, είναι να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις, δεξιότητες, κίνητρα και έμπνευση στους επαγγελματίες των προορισμών που ταξιδεύει, οι οποίοι κατά κύριο λόγο, είναι οι αναπτυσσόμενες τουριστικές περιοχές.

Η διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour βασίζεται στις συνέργειες των τοπικών κοινωνιών και αναδεικνύει την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ όλων των παροχών της τουριστικής εμπειρίας του επισκέπτη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα αναφορικά με την πολυσύνθετη διάσταση του τουριστικού προϊόντος και την κρισιμότητα της λειτουργίας ενός τουριστικού προορισμού.

«Ευχαριστούμε πολύ τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Samos Hotel και τον κ. Βασίλη Λουίζο για τη φιλοξενία των δύο στελεχών του INSETE», αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σχολείο Τουρισμού OnTour, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.schooloftourismontour.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required