24 Φεβ 2020

Το κλείσιμο των συνόρων με την Τουρκία λόγω κορωνοϊού ζητά από την Κυβέρνηση ο Κώστας Μουτζούρης

Να κλείσουν τα σύνορα με την Τουρκία, για να αποφευχθεί η μετάδοση του κορωνοϊού στα νησιά μας ζήτησε από την Κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Σε ανάρτησή του στο facebook o ικ. Μουτζούρης αναφέρει:

«Προ ολίγου ζητήσαμε από την κυβέρνηση το σφράγισμα των συνόρων μας από ανατολάς, για να αποφευχθεί -κατά το δυνατόν- η μετάδοση του Κορωνοϊού, ο οποίος μας πλησιάζει επικινδύνως. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να ανταποκριθούν άμεσα (Μυτιλήνη 24.02.2020)".



1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Εμείς οι νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου πρέπει, να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε την αναβίωση της Ιωνίας πολιτείας, κηρύσσοντας την ανεξαρτησία μας από την Ελλάδα, που μας έχει πουλήσει, υπακούοντας σε ξένα κέντρα και συμφέροντα. Η Σάμος μάλιστα έχει και την εμπειρία της ηγεμονίας (αυτόνομο κράτος) από το 1832 μέχρι το 1912, περίοδο κατά την οποία σημειώθηκε η μεγαλύτερη ανάπτυξη της Σάμου, με την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, του εμπορίου και της βιομηχανίας. Μαζί με την αμπελουργία, που αποτελούσε την κύρια οικονομική δραστηριότητα των κατοίκων, αναπτύχθηκαν η καπνοκαλλιέργεια, η καπνοβιομηχανία και η βυρσοδεψία, σημαντικοί κλάδοι της τοπικής οικονομίας, που υπερέβησαν τα όρια της ηγεμονίας και άκμασαν μέχρι το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. .

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required