28 Φεβ 2020

"η Σάμος αλλάΖΕΙ": "Να δώσουμε όλοι αγωνιστικό παρόν"

Κάλεσμα στους κατοίκους της Σάμου απευθύνει η δημοτική παράταξη «η Σάμος αλλάΖΕΙ», σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού αύριο στη Σάμο.

Η παράταξη αναφέρει:

«Μετά την ανακοίνωση ότι ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί αύριο τη Σάμο, πρέπει όλοι να δώσουμε το αγωνιστικό παρόν, να ενισχύσουμε και δυναμώσουμε το μπλόκο-αποκλεισμό της Ζερβού, να απαιτήσουμε η κυβέρνηση της ΝΔ να αποσύρει οριστικά τα ΜΑΤ από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, να ακυρώσει τις επιτάξεις-ΠΝΠ και τα τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης στα νησιά, να αποσυμφορήσει άμεσα τα νησιά μετακινώντας τους πρόσφυγες/μετανάστες σε ανθρώπινες δομές στην ηπειρωτική χώρα κάνοντας αναλογική κατανομή καθώς και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιτέλους πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να μην κάνει βήμα πίσω από το πλαίσιο που έχει αποφασίσει και διεκδικεί το Δημοτικό Συμβούλιο».



1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Για κλείσιμο των συνόρων μας και για ένα σχέδιο αποτροπής με κάθε μέσον και τρόπο, προσέγγισης στα χωρικά μας ύδατα των εισβολέων λαθρομεταναστών, έχετε να προτείνετε τίποτα;;; Δέστε βίντεο με δεκάδες πρόσφυγες να είναι έτοιμοι στον Έβρο να περάσουν στην Ελλάδα, στο συγκεκριμένο βίντεο δεν βλέπω καμία γυναίκα, παρά μόνο νεαρούς άντρες σε στρατεύσιμη ηλικία. Και εσείς το βιολί σας για ανθρώπινες δομές και επιδόματα. Των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required