5 Φεβ 2020

Εξοργιστικά απούσα η κρατική τηλεόραση!

Είναι απαράδεκτο, εδώ και 2 χρόνια, να γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών και παραπόνων από πολίτες της δυτικής Σάμου για την παντελή έλλειψη τηλεοπτικού σήματος των κρατικών καναλιών (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3), τα οποία ο καθένας μας ξεχωριστά χρεώνεται σε μηνιαία βάση διά μέσω των λογαριασμών ρεύματος. 

Το φαινόμενο είναι εξοργιστικό αφού το πρόβλημα είναι υπαρκτό, όχι σε μία, αλλά σε πολλές περιοχές περιοχές του Καρλοβάσου, όπως είναι το Μεσαίο, το Παλαιό αλλά και το Λιμάνι. Πρόσφατα, ακόμη μια επιστολή, έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας αποδεικνύοντας ότι ουδείς, ακόμη, δεν έχει δώσει λύση.

Καρλόβασι Σάμου, 20 Ιανουαρίου 2020


"Αξιότιμε κύριε διευθυντά του «Σαμιακού Βήματος», αγαπητέ κύριε Στεφανάκη

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το γεγονός ότι επί δύο περίπου χρόνια τα κρατικά κανάλια της ΕΡΤ δεν μεταδίδονται στην περιοχή Λιμάνι Καρλοβασίου Σάμου.

Αντιλαμβάνεστε ότι η έλλειψη σήματος της κρατικής τηλεόρασης, ως διοικητική πράξη, παραβιάζει αφενός τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών που φέρουν το δικαίωμα της ενημέρωσης από την επίσημη πολιτεία και αφετέρου αποτελεί είδος κλοπής από μέρους του κράτους προς τους πολίτες, εφόσον πληρώνουμε υποχρεωτικά τη συνδρομή μας στην ΕΡΤ χωρίς να εισπράττουμε την οφειλόμενη σε μας υπηρεσία.

Σας παρακαλώ να προβάλετε το πρόβλημα μέσω της εφημερίδας σας και να βοηθήσετε, με τον τρόπο σας, στην άμεση επίλυσή του.

Με τιμή

Δημήτρης Θρασυβούλου
φιλόλογος, Δρ."











Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required