25 Φεβ 2020

Αναστέλλεται η λειτουργία των υπηρεσιών στις περιφερειακές ενότητες Σάμου και Ικαρίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, αναστέλλεται η λειτουργία των Υπηρεσιών στις Περιφερειακές Ενότητας του Βορείου Αιγαίου, λόγω των μεταμεσονύκτιων γεγονότων άσκησης αστυνομικής βίας στους πολίτες της Λέσβου και της Χίου με αφορμή τις τρέχουσες Κυβερνητικές επιλογές στη διαχείριση του Προσφυγικού Μεταναστευτικού.

Στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και τους Δημάρχους για συντονισμό περαιτέρω ενεργειών.1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Εμείς οι νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου πρέπει, να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε την αναβίωση της Ιωνίας πολιτείας, κηρύσσοντας την ανεξαρτησία μας από την Ελλάδα, αφού μας έχουν πουλήσει οι κυβερνήσεις Σύριζα και ΝΔ, υπακούοντας σε ξένα κέντρα και συμφέροντα. Το ξεπούλημα μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας, δεν έχουμε ανάγκη την μεσιτεία του Ελληνικού κράτους. Ζητάμε από την Αμερική να γίνουμε το 51ο άστρο της σημαίας της, ή από την Ρωσική ομοσπονδία να αποτελέσουμε ακόμη μία απο τις αυτόνομες δημοκρατίες της. Η Σάμος μάλιστα έχει και την εμπειρία της ηγεμονίας (αυτόνομο κράτος) από το 1832 μέχρι το 1912, περίοδο κατά την οποία σημειώθηκε η μεγαλύτερη ανάπτυξη της Σάμου, με την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, του εμπορίου και της βιομηχανίας. Μαζί με την αμπελουργία, που αποτελούσε την κύρια οικονομική δραστηριότητα των κατοίκων, αναπτύχθηκαν η καπνοκαλλιέργεια, η καπνοβιομηχανία και η βυρσοδεψία, σημαντικοί κλάδοι της τοπικής οικονομίας, που υπερέβησαν τα όρια της ηγεμονίας και ήκμασαν μέχρι το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required