25 Φεβ 2020

Την εκταμίευση κονδυλίων για την πληρωμή των δεδουλευμένων ζητά ο Σύλλογος των Εργαζομένων του νοσοκομείου

Να εκταμιευθούν τα κονδύλια για την πληρωμή των εφημεριών και της αποζημίωσης για εργασία υπερωριακή, νυχτερινή και σε Κυριακές – αργίες στους εργαζόμενους στις δημόσιες μονάδες υγείας, ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Σάμου.

Όπως αναφέρει, δεν έχουν εκταμιευθεί τα αναγκαία κονδύλια για την πληρωμή των εφημεριών και της αποζημίωσης για εργασία νυχτερινή, υπερωριακή και σε Κυριακές - αργίες του 1ου τριμήνου του 2020, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να καθυστερήσουν να πληρωθούν στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Σάμου και του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

«Αποτελεί πρόκληση να καθυστερεί, με οποιαδήποτε δικαιολογία, η εκταμίευση των κονδυλίων για την πληρωμή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους των δημόσιων μονάδων υγείας.

Ζητάμε από τον υπουργό Υγείας και τις διοικήσεις της 2ης ΥΠΕ και του Γ.Ν. ΣΑΜΟΥ να προχωρήσουν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, ώστε

να εκταμιευθούν άμεσα τα αναγκαία κονδύλια για την πληρωμή των δεδουλευμένων (εφημερίες, νυχτερινά, αργίες, Κυριακές, υπερωρίες) του 1ου τριμήνου του 2020

να πληρώνονται τα δεδουλευμένα κάθε μήνα, χωρίς καμία καθυστέρηση και περικοπή», αναφέρει ο Σύλλογος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required