27 Φεβ 2020

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: "Τελικά οι εισβολείς ήρθαν από τη δύση"

Ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίζονται στα γειτονικά νησιά εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου.


Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Τελικά οι εισβολείς ήρθαν από τη δύση. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κήρυξε τον πόλεμο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η βία, η καταστολή και η τρομοκρατία είναι ο δικός τους τρόπος. Η αντίσταση, η ενότητα, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, είναι ο δικός μας.

Αυτοί είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν τα νησιά σε τεράστιες φυλακές, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων που «έχασαν το δικαίωμα να έχουν δικαιώματα» και τους νησιώτες σε οιονεί δεσμοφύλακες, που αντί να ζουν δημιουργικά, από τον πλούτο που χάρισε η φύση στα νησιά μας, θα επιβιώνουν από την οικονομία των στρατοπέδων.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ενωμένοι τον αγώνα, να ζήσουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σε ανθρώπινες συνθήκες στην ηπειρωτική Ελλάδα και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και τα νησιά, με το μόχθο, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία, να παραμείνουν όμορφοι τόποι για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Δεν θα τους περάσει.

ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ"


1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Στο Πισοδέρι οι εισβολείς είχαν έλθει από τον Νότο. Τότε οι διαμαρτυρόμενοι ήταν όχλος , ακροδεξιοί φασίστες και παρακρατικοί. Τώρα είναι αγέλη, γραφικοί και επικίνδυνοι.
Της ίδιας γέννας προδότες είστε και οι δύο. Οσφυοκάμπτες εφαρμόζετε ανερυθρίαστα σχέδια ξένων κέντρων και συμφερόντων, για εποικισμό ο οποίος θα επιφέρει πληθυσμιακή μετάλλαξη των νησιών μας, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.Μπορείτε να μας πείτε γιατί στον νομό Έβρου, δεν υπάρχουν δομές κράτησης σαν της Μόριας, της Χίου, της Σάμου, παρά μόνο ένα μικρό ΚΥΤ το οποίο είναι καθαρά κλειστού τύπου, η χωρητικότητα του οποίου είναι για 240 άτομα, με τον αριθμό αυτό να μην ξεπερνιέται ποτέ , καθώς καθημερινά πρόσφυγες και μετανάστες προωθούνται σε άλλες δομές της χώρας. Παραμεθόριος ο Έβρος αλλά παραμεθόριος και τα νησιά. Γιατί λοιπόν διαφορετική μεταχείρηση;;. Ένας Θεός ξέρει τι συμφωνίες έχουν κάνει Τσίπρας και Μητσοτάκης με Ερντογάν και Τράμπ.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required