31 Μαρ 2020

Αναστέλλει τις δραστηριότητές του για 45 ημέρες ο ΕΟΣ Σάμου

Σε προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων του, από 1ης Απριλίου και για διάστημα 45 ημερών, προχωρά ο ΕΟΣ Σάμου τονίζοντας πως η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών, των μελών του Συνεταιρισμού και του προσωπικού, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

«Στόχος μας είναι η κατά το δυνατόν ομαλή και ασφαλής συνέχιση των εργασιών στο αμέσως επόμενο διάστημα, με σεβασμό στις συνεργασίες και τις εταιρικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, όπως αποδεδειγμένα πράττουμε από την ίδρυση του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ, το 1934», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Να σημειωθεί πως οι υπηρεσίες τροφοδοσίας καθώς και τα καταστήματα γεωργικών εφοδίων θα λειτουργούν κανονικά, όπως και το τηλεφωνικό κέντρο του Συνεταιρισμού (22730 87510).

«Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ελπίζουμε η τρέχουσα κατάσταση να εξομαλυνθεί το συντομότερο δυνατόν, σε ολόκληρη την υφήλιο», καταλήγει ο ΕΟΣ Σάμου.



1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Όλα για το 800ρι γίνονται. Η υγεία για το προσωπικό υπηρεσιών τροφοδοσίας και γεωργικών εφοδίων δεν αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα;;.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required