4 Μαρ 2020

Ευχαριστήρια του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου

Ευχαριστήρια μηνύματα εξέδωσαν η διευθύντρια, οι καθηγητές, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου.

Οι προαναφερόμενοι ευχαριστούν τον Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου κ. Τριανταφύλλου Νικόλαο τους καθηγητές ζαχαροπλαστικής κ. Οικονόμου Νικόλαο και κ. Πυργιώτη Φίλιππο, καθώς, και τους σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου κα Θεοδώρου Δέσποινα, κα Θάνου Ειρήνη, κα Βαλή Κατερίνα, κ. Θεοδώρου Χρήστο, κα Καψαλάκη Σταματία, κα Τριπύλα Ηλέκτρα για τους γευστικούς λουκουμάδες που ετοίμασαν στο αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε το σχολείο την Τσικνοπέμπτη. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΡΜΠΑΝΗΣ και ΜΕΝΕΓΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-Εμπόριο Τροφίμων και Ποτών για την προσφορά των υλικών στην αποκριάτικη αυτή εκδήλωση του σχολείου

Επιπλέον, η Διευθύντρια , οι καθηγητές, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου ευχαριστούν τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Σάμου, για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία στο αποκριάτικο πάρτι που πραγματοποίησαν τα Γυμνάσια την Τσικνοπέμπτη στο χώρο του σχολείου. «Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δουλέψουμε παρέα, είναι μια επιτυχία» (Henry Ford), αναφέρουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required